„Din inimă, pentru copii” – un spectacol caritabil pentru copiii loviți de soartă

Asociația pentru Secolul Următor, în parteneriat cu Perform Media, organizează în data de 11 martie 2016 spectacolul „Din inimă, pentru copii”. Scopul acestui eveniment este strângerea de fonduri pentru copiii din centrele de plasament din raza sectorului 1 București. Banii adunați vor fi folosiți pentru achiziționarea unor cadouri cu ocazia sărbătorilor de Paște, pentru circa 250 de copii cu nevoi speciale.

Inițiatorul acestui eveniment este Tiberiu Antipa, în vârstă de 19 ani, un tânăr care a crescut într-un centru de plasament. Dorința cea mai mare a lui Tiberiu este să aducă bucurie în inimile copiilor defavorizați. A fost și este implicat activ în acțiuni umanitare, educaționale și recreative: „Un început de drum”, „Copiii, speranţa viitoare a lumii”, „Dăm viaţă viselor”, „Fii înger pentru un copil din centrul de plasament”, „Ajută un copil al străzii”. În prezent, Tiberiu urmează cursurile postliceale în cadrul Colegiului Tehnic „Mircea cel Bătrân” din Capitală, și este angajat Perform Media, o companie înființată într-un cadru de economie socială, care oferă servicii de organizare și planificare de evenimente.

Spectacolul „Din inimă, pentru copii” este găzduit de Tonka Soul Cafe, strada Biserica Amzei nr. 19, Bucuresti și va începe la ora 18:00. Invitații la eveniment vor asista la un spectacol oferit de invitați speciali: Școala de dans „Monty Dance”,Omar Arnaout ,Delia Matei, Mudy Marei, Darius Drăgoi. Evenimentul va fi onorat de prezența celebrului fotbalist, Helmut Duckadam, sustinator al campaniei noastre. Evenimentul este susținut de Scorilo Turism și Quest Mission Epic Escape Rooms și partenerii media Radio Trinitas și Radio România București.

Despre Asociația pentru Secolul Următor

Asociația pentru Secolul Următor este o organizație non-guvernamentală, ce desfășoară o serie de programe în domeniul cultural și educațional. Asociația are drept obiectiv creșterea gradului de educație și cultură, încurajarea inițiativelor tinerilor și creșterea gradului lor de implicare în societate, valorificarea și promovarea talentului, șansa de a-și urma visele și de a fi cunoscuți, posibilitatea de a beneficia de pregătire specială și îndrumare pentru fructificarea înclinațiilor lor.

Despre Perform Media

Perform Media oferă servicii complete de organizare și planificare convenții, seminarii, evenimente open, private sau evenimente corporate, târguri și conferințe, adaptate pentru fiecare client în parte.

Serviciile Perform Media se adresează tuturor companiilor care doresc să capteze atenția clienților, să prospecteze noi nișe de piață sau să-și dezvolte rețeaua curentă, identificand atât necesitățile, problemele, cât și atuurile clienților noștri.