PSD îşi va desemna, săpătămâna viitoare, candidaţii la Primăria Capitalei şi la primăriile de sector

PSD îşi va desemna, săpătmâna viitoare, candidaţii la Primăria Capitalei şi la primăriile de sector – anunţul a fost făcut de preşedintele partidului, Liviu Dragnea, într-un interviu pentru „Adevărul Live”. El a subliniat, că senatoarea Gabriela Firea are şanse mari să fie desemnată candidatul PSD pentru Primăria Bucureşti.

Liviu Dragnea: Gabriela Firea are prima şansă, dar sunt şi alţi colegi care îşi doresc să-şi asume această candidatură şi va fi o discuţie deschisă, transparentă şi foarte cinstită despre şanse reale. Mai sunt doi colegi care au spus că-şi doresc lucrul ăsta – Eugen Teodorovici şi Şerban Nicoale. Până la Comitetul Executiv vom avea încă o cercetare sociologică, pe care o vom analiza în Comitetul Executiv şi în funcţie şi de asta, care contează foarte mult, se va lua decizia.

Liviu Dragnea mai spunea că vrea să discute cu UNPR pentru o evenutală susţinere a unui candidat comun la Primăria Capitalei şi a adăugat că speră ca acordul încheiat cu acest partid pentru locale să rămână valabil.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 9 martie