Geo Da Silva si Sean Norvis lanseaza single-ul si videoclipul „I wanna feel love”

Geo Da Silva & Sean Norvis lanseaza single-ul „I Wanna Feel Love”, varianta in limba engleza a piesei „Noaptea-i nebuna”. 

Ambele single-uri, „I Wanna Feel Love” si „Noaptea-i nebuna” sunt compuse de catre Geo Da Silva si Oana Vincu, iar videoclipul este regizat de catre Calatorie magica si surprinde imagini din cadrul mai multor evenimente la care a fost prezent Geo Da Silva.

Este o piesa de dragoste, pe care initial am gandit-o doar in limba engleza. Clipul este filmat in turneu, cu momente de la evenimentele la care am fost prezenti si a fost filmat in 3 locatii: Ibiza, Barcelona si Salou„, declara Geo Da Silva. 

Recent, Geo Da Silva a lansat piesa cu versuri in limba romana, „Noaptea-i nebuna”, la peste 7 ani de cand a lansat hiturile „Stai”, „Doar tu si eu”, „Romania danseaza”. Prezent in spatele pupitrului de mix pe scenele muzicale de aproape > un deceniu, artistul originar din Timisoara a surprins de multe ori si prin energia pe care o transmite in calitate de MC. Geo Da Silva a deschis portile entertainmentul european odata cu lansarea single-ului “I’ll Do You Like A Truck”, pe care l-a transformat treptat intr-un brand de entertainment international. 

Sean Norvis este un producator de deep-house, tech si balearic house, originar din Timisoara. A lansat numeroase proiecte si colaborari, dintre care mentionam „Ibiza Feelings”, „Beautiful love (feat Seepryan & Justine Berg) si „The Way I Feel” (albumul de debut), pe care exista track-uri in colaborare cu Geo Da Silva, Irina Florea, Madelin Zero si multi altii.