Operatorii din turism de pe litoral, îngrijoraţi de închiderea podului de la Agigea şi a unui segment din Autostrada Soarelui

Operatorii din turism de pe litoral se declară îngrijoraţi de închiderea podului de la Agigea şi a unui segment din Autostrada Soarelui, anunţată de CNADNR. Lucrările programate ar trebui să aibă cât mai puţine efecte negative asupra acestui sector al economiei, în condiţiile în care vânzările s-au majorat anul trecut cu aproape 10%, iar investiţiile pe litoralul românesc au crescut, spune preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turism, Nicolae Bucovală.

Nicolae Bucovală: Am avut discuţii cu ei, ei spun că nu vor afecta cei 40 de kilometri pe care îi pun în reparaţii. Sigur că ei ne asigură că va fi un flux către mare în cursul săptămânii, va fi fluxul invers duminica, de plecare de la mare spre Bucureşti. Nu credem în asta şi în anii trecuţi s-a mai întâmplat, deşi noi am cerut şi cerem cu fermitate amânarea lucrărilor până pe data de 1 septembrie, când pot începe.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 27 martie