Cătălin Predoiu este noul candidat PNL pentru primăria capitalei

Cătălin Predoiu este noul candidat PNL pentru primăria capitalei. Marian Munteanu s-a retras din competiţie pentru a nu contribui – spunea el – la adâncirea disensiunilor apărute în PNL cu privire la candidatura sa. Cătălin Predoiu spunea că a luat cea mai bună decizie în cel mai bun moment şi a anunţat că mâine va cere votul de încredere în şedinţa conducerii centrale a PNL.
Cătălin Predoiu: „Gândurile mele sunt extrem de limpezi şi voinţa mea extrem de hotărâtă. Îmi asum aeastă responsabilitate angajându-mă în acelaşi timp în faţa tuturor bucureştenilor, în faţa membrilor şi simpatizanţilor PNL şi ai dreptei în general că voi concura cu toată energia şi competenţa mea pentru victoria PNL, pentru victoria dreptei în Bucureşti.
Realizator: De asemenea, Cătălin Predoiu i-a cerut lui Ciprian Ciucu, fost candidat M10 la primăria capitalei, să vină alături de echipa liberală. Ciprian Ciucu a pierdut astăzi susţinerea M10, partid condus de Monica Macovei, tocmai din cauza negocierilor pe care le-a purtat cu PNL”.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (20 aprilie)