Teodora Șaramet ne va reprezenta tara in competitia internationala World Next Top Model 2016 din Liban

RomaniaWorld Next Top Model Romania 2016

  • In urma selectiei nationale World Next Top Model Romania 2016, organizata in data de 11 mai in capitala de catre agentia ExclusivEvent, agentia detinatoare a licentei World Next Top Model in tara noastra, Teodora Șaramet a fost desemnata oficial sa reprezinte Romania in cadrul competitiei World Next Top Model 2016, competitie care se desfasura in acest an in Beirut in perioada 14 – 31 mai 2016. In competitie vor fi prezente 44 de candidate din tot atatea tari.

  • Teodora are 22 de ani, 77 m inaltime iar dimensiunile sale sunt 85-59-89, este nascuta in Brasov si locuieste in acest moment in Brasov. Pana in acest moment a avut prezentari de moda pentru designeri consacrati precum Catalin Botezatu, George Hojbota sau Mihai Albu si participari in Miss World Romania si Miss Intercontinental Romania, ultima competitie pe care a si castigat-o in 2013.

  • Teodora este studenta in anul 3 in cadrul Universitatii „Luician Blaga” din Brasov, Facultatea de Medicina specializarea Farmacie. Vorbeste doua limbi straine, engleza si spaniola.

  • Teodora este pasionata de modeling, calatorii si sport in aer liber. Pe termen scurt Teodora aspira la o cariera in modelingul international insa dupa terminarea studiilor isi doreste sa isi infiinteze propria afacere in domeniul farmaceutic.

  • Fire ambitioasa care nu se lasa niciodata pana nu isi atinge obiectivele propuse, Teodora este o fire sociala si comunicativa, motto-ul care o reprezinta cel mai bine fiind „In viata nu exista limite, cu exceptia celor autoimpuse”

  • „Competitia World Next Top Model este un vis frumos, devenit realitate.Sunt mandra ca reprezint o tara frumoasa, cu oameni muncitori si frumosi. Traiesc intr-o tara cu traditii mostenite de la strabuni si transmise din generatie in generatie. Ma simt onorata sa ma aflu in aceasta competie. Voi reprezenta Romania cu incredere si imi voi asuma totodata responsabilitatea de a arata ca Romania este o tara minunata, demna de admirat si vizitat de catre orice turist strain. Le sunt recunoscatoare tuturor celor care au avut incredere in mine si m-au sustinut, familiei mele pentru incredere si suport si agentiei ExclusivEvent pentru ca m-au considerat cea mai potrivita pentru aceasta misiune. Ii multumesc de asemenea si creeatoarei de moda Aina Clapa a carei creeatii le voi prezenta pe marea scena din Beirut” – ne-a declarat Teodora Șaramet – World Next Top Model Romania 2016.

  • Teodora Șaramet este una dintre cele mai frumoase, ambitioase si inteligente ambasadoare a frumusetii delegate de catre agentia noastra in cei peste 16 ani de activitate. Teodora are frumusetea, carisma, inteligenta si calitatile unui model international, pentru a reprezenta Romania cu onoare in Liban! Este un adevarat model demn de urmat de catre toate romancele frumoase care isi doresc sa se remarce in acest domeniu si sa promoveze valorile Romaniei peste hotare!” – ne-a declarat Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele World Next Top Model Romania.

  • Toti romanii sunt invitati sa urmareasca evolutia Teodorei din perioada 14 – 31 mai 2016 din Liban, vizitand pagina sa oficiala de Facebook „World Next Top Model Romania”- https://www.facebook.com/world.next.top.model.romania – pagina unde vor putea vota zilnic Romania si vor putea vedea cele mai noi si mai fierbinti poze postate zilnic. Avem nevoie de cat mai multe voturi din partea romanilor pentru a o sustine pe Teodora in cursa pentru castigarea coroanei in Liban!

Ernest Hadrian Böhm
President