CRBL lanseaza single-ul si videoclipul „Eu”, feat Isaia

isaiaCRBL a iesit la plimbare cu longboard-ul pe faleza din Benicassim si ne prezinta single-ul si videoclipul „Eu”, o piesa in colaborare cu tanara artista Isaia – laitmotivul verii ce sta sa vina.

„EU stiu cel mai bine sa fiu eu. Vara lui 2016 este la moda acest motto”, declara CRBL

„Proiectul impreuna cu CRBL a inceput printr-un telefon, in care mi s-a zis ‘Isaia, a sosit momentul’. Ne stim de multi ani, in trecut am facut parte din trupa lui de dansatori, si nu am ezitat sa incepem aceasta frumoasa colaborare, el este unul dintre putinii oameni din viata mea care ma inspira, care ma face sa am incredere in mine si implicit in ceea ce fac. ‘EU’ este o piesa fresh, de vara, catchy, care speram sa ajunga rapid pe buzele oamenilor”, spune Isaia.

O poveste summerish, motivationala, energica, single-ul „Eu” este compus de catre echipa DICE MUSIC, iar videoclipul este regizat de catre BLACK FILM si a fost filmat in BENICASSIM – Spania si in Mamaia, Romania. Din clip nu lipsesc cadre cu stilul de viata marca CRBL: kendama, longboard, kait, bike si noua pasiune pentru golf.

Ajuns la o maturatitate muzicala, de peste 20 de ani de scena, CRBL revine in atenția publicului cu o noua piesa in stilul carasteristic, cu o poveste urbana, despre toate clipele in care uitam de lucrurile grele si traim clipa. Mai mult, artistul care compune rime bine legate ne pregateste numeroase surprize mari pentru lunile ramase din anul 2016.
Isaia a absolvit Liceul de Arta din Galati, Sectia Canto si Pian, iar apoi a urmat facultatea de teatru. Ulterior, Isaia s-a orientat catre activitatea de MC si a colaborat cu numeroase cluburi din Bucuresti si din tara.