Şlagărele muzicii populare de ieri şi de azi la Sala Radio

Slagare de ieri si de azi

La finalul unei stagiuni în care a oferit lunar publicului un concert de folclor de calitate, Orchestra de Muzică Populară Radio vă invită duminică, 12 iunie, ora 17:00, la Sala Radio, la un concert deosebit intitulat Şlagărele muzicii populare de ieri şi de azi.

Evenimentul, ce se va derula sub bagheta dirijorului Adrian Grigoraş, reuneşte pe scena bucureşteană interpreţi lansaţi, promovaţi şi consacraţi de Radio România. Veţi avea şansa de a asculta câteva dintre cele mai cunoscute şlagăre ale folclorului românesc, în interpretarea unor apreciaţi solişti de muzică populară, dar şi a unor tineri hărăziţi cu talent şi dragoste pentru frumos: Maria Ciobanu, Dumitru Zamfira, Tita Bărbulescu, Elena Jurjescu Todi, Geta Postolache, Gheorghe Gheorghe, Valentin Sanfira, Viorica Chiurciu, Nicu Mâţă, Alina Ceuca, Georgiana Aurică, Iulia Vătafu, Orchestra Ciocârlia Junior, condusă de dirijorul Lucian Goiană.

Seara va fi prezentată de Georgel Nucă, pe care îl veţi aplauda şi în calitatea sa de interpret.

Un concert Radio România. Coproducător Televiziunea Favorit.

Parteneri media: Radio Antena Satelor, Radio România Actualităţi.

Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carrefour, librăriile Cărtureşti, Humanitas, în benzinăriile OMV şi la casa de bilete a Sălii Radio. Alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio, pe www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.