Bere Gratis lanseaza remixul single-ului „Daria”

Bere Gratis lanseaza remixul single-ului „Daria”, un cantec-poveste despre semnele din iubire, la care trebuie sa fim mereu atenti, in orice etapa a povestii de dragoste.

videoclip-bere-gratis-daria

„De multe ori, in viata, iubirea este raspunsul intrebarilor si cautarilor noastre. Intr-o lume asa mare, calea inimii poate fi uneori drumul cel mai scurt, alteori cel mai lung catre liniste si echilibru. Incercam sa deslusim mistere ale universului, dar nu avem ochi pentru cel / cea care ne iubeste”, declara Bere Gratis.

Remixul este realizat de catre DJ Bonne, iar piesa este compusa de catre Mihai Georgescu si Robert Anghelescu. Videoclipul este regizat de catre Richard Stan si a fost filmat in Cheile Dobrogei, plaja Corbu, Lacul de creta, Satul Pescaresc din Tuclea si cetatea Histria. Personajul feminin din videoclip este actrita Anca Dinicu, pe care o putem vedea atat pe scenele teatrelor Elisabeta si Teatrelli, cat si in emisiunile „In puii mei” si „Camera Cafe”.

„Numele piesei a venit pe cale ‘fonetica’, sa spunem. Refrenul este introdus la inceput si mijloc, prin „dar ea”, dar care cantat ne-a sunat „Daria” si cum in text vorbeam despre o fata, iar noi nu aveam un titlu inca, am decis sa fie Daria!”, adauga baietii.

Single-ul „Daria” este prima piesa lansata in 2016 de catre trupa Bere Gratis.

Tu crezi in semnele din iubire?

https://youtu.be/qHp12L1OBSc?t=27