Retromobil Fest 2016

2016.06.05 - Conferinta de presa RETROMOBIL FEST - 300

Marti,  5 iulie, a avut loc prima conferință de presă ca un preambul al Retromobil Fest 2016, ce se va desfășura la Academia Titi Aur între 9 și 10 iulie. Din partea comitetului de organizare au oferit detalii despre eveniment domnii Iorgos Ladopoulos (Șeful Comisiei Sportive a RCR), Bogdan Coconoiu (Președintele Retromobil Club România), Ștefan Vasile (Șeful Comsisiei Tehnice) și Șerban Ciușcă (membru Retromobil Club România). La prezidiu s-a aflat și  dna. Adriana Frățilă  din partea Garanti Credite de Consum, partener principal al Retromobil Fest 2016.

Bogdan Coconoiu, Președintele Retromobil Club România a oferit presei o informație în premieră: România va gazdui în 2017 Adunarea Generală a FIVA (Federația Internațională a Vehiculelor Istorice).

De asemenea, în cadrul conferinței de presă s-a precizat că alte două evenimente de tradiție ale mișcării retro din România se vor alătura Retromobil Fest 2016: Antebellum și Fabricat în România

Pasionații de vehicule istorice, motorsport și off-road, colecționari, restauratori, comercianți de piese și servicii sunt așteptați între 8 și 10 iulie la Academia Titi Aur, satul Cocani, comuna Crevedia, pentru a petrece un weekend plin de pasiune. Organizatorii Retromobil Fest au pregătit un amplu program pentru toți cei prezenți, fie că vorbim de expozanți, concurenți, presă sau public. Evenimentul, o premieră pentru România, realizat în stilul marilor festivaluri de gen, cuprinde:

  • Grand Prix Auto pentru patru categorii de participanți la regularitate:
  • Grand Prix Moto (viteză medie la alegere, fară limită inferioară sau superioară);
  • Off Road Trial (viteza medie impusă se va anunța ulterior);
  • Expoziție de masini istorice cu vanzare;
  • Târg de piese și obiecte Retro și de Colecție.

De asemenea, sâmbăta 9 iulie începând cu orele 18.00 vor concerta trupele de muzică: Steelborn, Ziua Liberă, Micul Paris, Ozon Karyu.

Accesul publicului se face pe baza biletelor ce pot fi achiziționate direct de la Academia Titi Aur sau până la data de 7 iulie 2016 de la secretariatul evenimentului. Cei interesați pot trimite solicitare pe mail către Andrea Radu: a.andreearadu@gmail.com

Programul evenimentului este prezentat l www.retromobilfest.ro

Accesul pentru public este permis:

Sâmbătă 8 iulie: 10.00 – 22.00

Duminică 9 iulie 10.00 – 17.00

Preț bilete:10 lei bilet de o zi, 15 lei bilet de doua zile, copiii sub 12 ani au acces gratuit