Circulaţia rutieră se va desfăşura cu restricţii în Bucureşti

De astăzi, în Bucureşti, circulaţia rutieră se desfăşoară cu restricţii pe bulevardul Ion Mihalache, între Piaţa Victoriei şi intersecţia cu strada Banu Manta, din cauza unor lucrări la reţeaua de termoficare. Este vorba despre o intervenţie RADET care, în următoarele trei luni va înlocui două conducte magistrale din subteran, fiecare cu aproape un metru diametru. Alimentarea consumatorilor din mai multe cartiere din nordul capitalei nu va fi întreruptă, dă asigurări directorul de producţie RADET, Virgil Untea.

Virgil Untea: Această conductă trebuie înlocuită, deoarece face parte din inelul principal al oraşului de alimentare cu energie termică. Nu se opreşte niciun consumator, toate punctele vor fi alimentate din alte direcţii de alimentare. Este foarte importantă, deoarece când temperatura scade, pe aici mai mult de jumătate din inelul oraşului este alimentat pentru a putea alimenta în condiţii normale cu energie termică sectorul 2, Colentina, Aviaţiei, Pipera, Băneasa.
Realizator: Şi circulaţia tramvaielor va fi întreruptă pe bulevardul Ion Mihalache, între Filantropia şi intersecţia cu strada Banu Manta, RATB urmând să înfiinţeze o linie navetă de autobuze.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 25 iulie