Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că va sesiza Curtea de Conturi pentru cheltuielile de la Pasajul Sudului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat astăzi că va sesiza Curtea de Conturi pentru cheltuielile de la Pasajul Sudului. Ea a explicat că mai mult de jumătate din valoarea sumelor cerute spre decontare reprezintă cheltuieli indirecte care nu sunt justificate prin documente. În prezent, pasajul de la Piaţa Sudului este realizat în proporţie de 59%, iar constructorul a dat asigurări că va fi finalizat în luna aprilie 2017, dacă municipalitatea asigură finanţarea lucrărilor. Primarul general Gabriela Firea.

Gabriela Firea: Există o sumă pe care Primăria Generală nu a decontat-o, pentru că nu a recunoscut cheltuielile indirecte aferente situaţiei de plăţi din cauza ponderii foarte mari – aproape 60%, fără ca acestea să fie justificate cu documente suport. Stadiul actual al realizării proiectului este de 59%. Precizez faptul că am solicitat Curţii de Conturi un audit, în legătură cu acest contract.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 27 iulie