Hardwell şi Scooter sunt capete de afiş la UNTOLD

Hardwell şi Scooter sunt capete de afiş, în această seară, la UNTOLD, cel mai mare festival de muzică electro-dance din România. Peste 100.000 de persoane sunt aşteptate să vină la concertele lor. Organizatorii estimează că, până sfârşitul evenimentului, mai mult de 350.000 de oameni vor ajunge la UNTOLD.

Reporter: Claudiu Pădurean: Tineri din toate colţurile lumii s-au strâns la Cluj pentru a se distra în ceea ce organizatorii UNTOLD au numit „capitala mondială a nopţii şi a magiei”. Parcul Central a fost amenajat cu diferite instalaţii care sugerează lumea vrăjitorilor, iar în zonă au fost amenajate zece scene pe care vor evolua în total peste 150 de artişti. Tinerii se simt bine la Cluj. UNTOLD se va încheia luni dimineaţa; până atunci, organizatorii se aşteaptă să adune 350.000 de spectatori.

Realizator: Festivalul UNTOLD a fost desemnat la premiile europene de profil din Olanda cel mai important festival de anul trecut şi a obţinut marele premiu pentru prima sa ediţie, cea din 2015.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 5 august