Zeci de mii de tineri, la Untold

untold 2016

A început Untold la Cluj-Napoca, cel mai mare festival de muzică electro-dance din România. Zeci de mii de tineri au fost aseară la concerte; pe scenă au urcat printre alţii Faithless, Tiesto şi Dimitri Vegas.
Claudiu Pădurean: „Centrul Clujului s-a transformat în ceea ce organizatorii Untold au numit drept capitala mondială a nopţii şi a magiei. Tineri din toată lumea s-au adunat în zona Parcului Central pentru a-i vedea pe cei mai bine cotaţi  DJ din lume, din acest moment”.
Organizatorii Untold se aşteaptă la aproximativ 350.000 de tineri care vor participa la evenimentele programate în cele patru zile de festival. Însă, există posibilitatea ca şi această estimare să fie depăşită.  Şi pentru că sunt aşteptaţi foarte mulţi oameni, măsurile de securitate sunt pe măsură, peste1.000 de jandarmi, poliţişti, pompieri şi piloţi ai Ministerului de Interne vor asigura ordinea şi siguranţă publică. Pentru acest eveniment, municipalitatea a impus anumite restricţii de circulaţie în zona stadionului, iar transportul în comun funcţionează cu cinci linii pe timpul nopţii.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (5 august)