Preşedintele Societăţii Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu, a felicitat Radio Reşiţa la 20 de ani de activitate neîntreruptă

Radio România Reşiţa a împlinit 20 de ani de activitate neîntreruptă. Potrivit datelor furnizate de Asociaţia pentru Radio Audienţă, Radio Reşiţa este lider regional, având cu 30% mai mulţi ascultători faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Preşedintele Societăţii Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu a felicitat tânăra echipă a radioului: „Radio România Reşiţa este una dintre cele mai performante studiouri regionale, Radio Reşiţa a crsecut foarte mult în ultimii ani, Radio Reşiţa are o echipă de oameni extrem de inimoşi, profesionişti dedicaţi, extrem de muncitori şi extrem de devotaţi acestui public, prin care respiră zi de zi.”

Cu această ocazie, preşedintele Uniunii Ziariştilor din Banatul istoric, Vasile Todi, a înmânat postului Radio Reşiţa cea mai înaltă distincţie de merit a forului pe care îl reprezintă. Tot aseară, Filarmonica Oltenia Craiova a susţinut în concert în centrul civic al Reşiţei, iar în Parcul Tricolorului a avut loc un spectacol folcloric. În această seară va concerta Trupa Direcţia 5.

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 6 august)