De Ziua tinerilor, cu Trenurile Tineretului!

De Ziua Internațională a Tineretului, CFR Călători reamintește că cele mai îndrăgite și preferate trenuri ale verii – Trenurile Tineretului, IR 1921 și IR 1922,   circulă zilnic pe ruta Sibiu – Pitești – București – Constanța – Mangalia și retur, în week-end fiind suplimentate la capacitatea maximă de aproximativ 1500 de locuri.

De la începutul sezonului estival 2016, aceste trenuri au transportat peste 70 000 de pasageri.

Zilnic, Trenul Tineretului IR 1921 pornește din Sibiu la ora 18:42, Râmnicu Vâlcea la 21:02,  Piteşti la 00:55, București Nord la 02:55, sosește în Constanța la 06:05 & stațiuni și  în Mangalia la ora 08:12. Pentru întoarcere, Trenul Tineretului IR 1922 are plecarea la 18:05 din Mangalia & stațiuni, la 20:00 din Constanța, la 23:12 din București Nord și sosirea în Pitești la 01:15, în Râmnicu Vâlcea la 04:45 și în Sibiu la 07:25.

Iată câteva exemple de tarife, clasa a 2-a , cu Oferta Minigrup 2-5 ONLINE* la Trenul Tineretului

· București – Constanţa: 14.21 lei / sens / pentru un călător din grup de 10 tineri;

· Piteşti – Constanţa : 18.16 lei / sens / pentru un călător din grup de 10 tineri.

* tarifele valabile pentru tineri de până la 18 ani includ tichetul de rezervare a locului, de 3.9 lei și conțin și reducerea de 5% care se acordă la achiziționarea online

La cumpărarea acestui bilet via internet, din secțiunea  MyCFRCălători/Login, se acordă cumulativ și reducerea de 5%. Mai multe exemple aici .

Pentru evitarea aglomerației de la casele de bilete, recomandăm pasagerilor să-și cumpere biletele din timp :

Online de pe www.cfrcalatori.ro;

– de la  automatele XsellKiosk din gări;

– de la  automatele ZebraPay;

– de la casele de bilete din Gări și agenții de voiaj CFR;

– de la distribuitorii autorizați (agenții de turism).

În plus, în ziua plecării trenului se pot face și rezervări de bilete prin telefon .

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei  www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

 

La mulți ani , tuturor tinerilor!

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători   CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.