Alo! La telefon, Radio Târgu Mureş

Dacă vrei sa asculţi Radio România Târgu Mureş şi nu eşti în raza sa de acoperire, poţi face acest lucru accesând numărul de telefon 031.504.0415 (număr cu tarif normal*). Acest număr de telefon are două opţiuni de selectare a programelor, respectiv în limba română şi în limba maghiară.

Radio Târgu Mureş rămâne în continuare un radio de cuvânt pentru locuitorii judeţelor Mureş, Harghita, Covasna şi Braşov şi vine în întâmpinarea ascultătorilor săi cu noi facilităţi de ascultare, dar şi cu programe din cele mai diverse.

Radio România Târgu Mureş – programul în limba română poate fi ascultat pe frecvenţele 102,9 FM şi 98.9 FM, iar programul în limbile minorităţilor pe 106,8 FM, 96 FM şi 1323 AM. De asemenea, programele noastre pot fi ascultate şi pe site-urile www.radiomures.ro, www.marosvasarhelyiradio.ro, www.radioneumakt.ro, precum şi folosind aplicaţiile din Appstore şi Google Play.

*Apelul este inclus în minutele naţionale şi nu are suprataxă, depinzând doar de planul tarifar al abonamentului; dacă abonatul nu beneficiază de minute naţionale, apelul va genera costuri suplimentare.

RADOR (17 august)