Premierul Dacian Cioloş a ajuns în capitala bavareză München

Premierul Dacian Cioloş a ajuns, aseară, în capitala bavareză München, într-o deplasare cu caracter, în principal, economic. El a avut, deja, o primă întâlnire în puternicul centru economic din sudul Germaniei, după cum precizează redactorul RRA Alin Şerbănescu.
Premierul român a avut o primă întrevedere cu reprezentanţi ai mediului de afaceri, iar în această dimineaţă urmează să discute cu echipa de conducere a companiei bavareze BMW şi cu preşedintele parlamentului acestui land, Barbara Stamm. Premierul Dacian Cioloş va mai discuta, astăzi, la München, cu reprezentanţii Comitetului estic al economiei germane şi va participa la o masă rotundă pe teme care vizează IT-ul şi comunicaţiile, alături de reprezentanţi ai unor Camere de Comerţ şi companii germane. Vizita premierului Dacian Cioloş în Germania se va încheia cu o întâlnire la cancelarie landului Bavaria, cu premierul bavarez, Horst Seehofer.
Realizator: Aceasta este a doua vizită din acest an a premierului Dacian Cioloş în Germania, după ce în ianuarie a discutat, la Berlin, cu cancelarul Angela Merkel şi cu alţi înalţi oficiali germani, în special despre relaţiile bilaterale şi obiectivele comune de pe agenda europeană.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (5 septembrie)