Bucureşti FM – Be FM

Grila nouă cu un caroiaj tzais respectă ultimele tendinţe în materie de CHR. Colecţia Prêt-à-porter de toamnă – iarnă marca Bucureşti FM se numeşte Be FM şi din 12 septembrie aduce în faţa publicului activ consumator de radio produse noi, urban style cu un look fresh şi uşor de ascultat.

Be fresh, be smart, be cool… Be FM! este noul mesaj care se încadrează perfect în dorinţele actuale ale consumatorilor tineri. Be FM „full pieces” e onair 24 de ore din 24.

Două produse noi vor face cu siguranţă senzaţie în acest sezon.

Primul este un produs destinat publicului matinal, feminin şi masculin, care combină informaţia, muzica şi buna dispoziţie într-un melanj extrem de dorit, în special în marile aglomerări urbane.

Matinalul revine într-o formulă explozivă cu Răzvan Petre şi Laufer Bari, doi constănţeni, naturalizaţi în Bucureşti care vor face show de show. Vor defila în fiecare dimineaţă de la 6:30 cu toate informaţiile de care ai nevoie pentru a-ţi începe ziua. Puşi pe glume, cu hitul la baionetă, ţintesc punctul slab al bucureşteanului proaspăt trezit (cine nu e grumpy dimineaţa?) şi îi alungă morocăneala cât ai zice „petre”. În ultimii doi ani de când realizează matinalul Bucureşti FM, Răzvan Petre a câştigat numeroşi fani, acum însă joacă la dublu, alături de Laufer Bari. Cei doi ne promit dimineţi victorioase, cu muzică bună şi artişti în vogă.

Ca şi în sezonul trecut, cei mai fresh artişti din România vin în studio în fiecare dimineaţă să îşi lanseze noile piese, iar vinerea Răzvan şi Bari, cu tot cu artişti, se plimbă în cele mai frecventate (de fete frumoase) locuri din Bucureşti.

În concluzie, „ca să ai susttes… în viaţă, Be FM de dimineaţă!”

Vorba lui Hevito… cum care Hevito? Cel mai dominican artist al momentului din România, care din acest sezon devine VO-ul BFM, alături de Cristi BcKain (un motiv în plus să stai pe 98,3).

Bună dimineaţa, Bucureşti! din 12 septembrie, de luni până vineri, între 6:30-10:00. Realizatori: Răzvan Petre şi Laufer Bari. Producător: Mihaela Costache.

Şi mai e ceva bun de tot, pus deoparte pentru tine. Care trebuie împărţit cu alţii:

Din 12 septembrie, pe Bucureşti FM 98,3, În Comunitate revine într-o nouă formulă. Mihaela Ioniţă şi Răzvan Ursuleanu s-au săturat de expresia „în ţara asta se vorbeşte mult şi nu se face nimic”… aşa că fac emisiune, pe fapte!

Mihaela are păreri, Răzvan are opinii. Unul e „pentru”, celălalt „total împotrivă”. Unul e yin, celălalt yang. Şi amândoi au subiecte fierbinţi pentru tine, pentru noi, pentru Comunitate. Aduc invitaţi cu iniţiative, cu proiecte şi mai ales cu fapte. Despre care vorbesc. Nu mult. Fix o oră. Zilnic între 14:00 şi 15:00.

Ne sfătuiesc să nu ne abţinem şi, dacă simţim că trebuie, să spunem în direct la 021.314.31.90, să expediem mesajul la 0741.22.22.02 sau să postăm comentul pe Facebook.

Din 12 septembrie, de luni până vineri, între 14:00 şi 15:00 pe Bucureşti FM şi pe bucurestifm.ro. Realizatori: Mihaela Ioniţă şi Răzvan Ursuleanu. Producător: Andreea Mazilu.

Şi dacă te întrebi „De ce Be FM?”, răspunsul este simplu: „De excepţie!”.

 

RADOR  – 12 septembrie