Din 12 septembrie, Radio Târgu-Mureş vine cu o nouă ofertă editorială

Începem cu programul matinal Bună dimineaţa, Transilvania! care va avea 4 ore şi va fi realizat de Emil Sabău. Cunoscut, din 2004, ca realizator de programe şi emisiuni la alte posturi de radio şi televiziune din Târgu-Mureş, Emil Sabău a ales acum să se alăture echipei studioului public de radio. În fiecare zi, de la 6:00 la 10:00, ne aduce informaţiile proaspete şi bună dispoziţie.

Veteranii matinalului, binecunoscuţii Septimiu Cioloboc şi Radu Florea îşi aşteaptă fanii, la care speră să se alăture tot mai mulţi, la Sport şi pe Sens Unic. Aşadar, cu Septimiu vă întâlniţi în fiecare zi la ştirile din sport şi în Weekend împreună – Repriza de seară, sâmbătă şi duminică, între 18:00 şi 20:00, în alternanţă cu Valeriu Voaideş şi Dorin Duşa. Septimiu nu uită nici de rubrica Oameni şi fapte, pe care ne-o aduce în matinal. Radu Florea intră pe Sens unic şi vă însoţeşte timp de trei ore, între 16:00 şi 19:00, dar pune şi Punctul pe i în fiecare dimineaţă, la aceeaşi oră. Pulsul zilei, cu Gabriela Pîncă, rămâne neschimbat.

Acest sezon mai vine cu câteva noutăţi importante:

Părerea ta e de la ora 14:00. Moment la care putem să ne luăm cu toţii o oră de răgaz, după prânz, şi să-i ascultăm pe specialiştii invitaţi de Luminiţa Avram şi, desigur, să le adresăm întrebări. De la ora 15:00, până să ne încadrăm pe Sens unic, Dana Ardelean ne aduce Muzica de poveste. În acest timp puteţi face orice, chiar să şi munciţi, muzica vă ajută! (aşa spun specialiştii). Şi să nu credeţi că am uitat de cultură şi educaţie, doar ne cunoaştem bine misiunea. Avem chiar mai mult de dăruit şi pentru ascultătorii noştri care ne-au bucurat cu fidelitatea lor de-a lungul anilor, dar şi pentru tinerii care-şi doresc un spaţiu de întâlnire cultural al lor. Astfel, pe lângă Pasaj urban difuzat în fiecare zi, de la ora 22:00, cu Margareta Puşcaş şi Diana Gherendi, sâmbăta şi duminica, Diana vă invită, timp de 4 ore, la Graffiti, începând cu ora 14:00.

Iubitorii tradiţiilor şi folclorului autohton se vor bucura, credem noi, de un sfert de oră în plus adăugat emisiunii Pe cărarea dorului, de la 19:30 la 21:45, cu Maria Butilă şi Andrei Romanică. Şi programul de weekend Acasă în Ardeal va avea o oră în plus. Maria Butilă va fi alături de ascultătorii noştri din judeţele Mureş, Braşov, Harghita şi Covasna, de la ora 6:00 până la ora 9:00, când, la Radio Târgu- Mureş, începem un Weekend împreună.

Radio Târgu-Mureş rămâne un radio de cuvânt şi în acest sezon

„Cultură, educaţie, divertisment, folclor autentic, noua grilă de programe a Radio Târgu-Mureş le cuprinde pe toate. Informaţia corectă, obiectivă, echilibrată şi la timp va veni din oră în oră în grupajele noastre de ştiri, difuzate la fix. Radio Tg. Mureş rămâne în continuare un radio de cuvânt pentru locuitorii din judeţele Mureş, Braşov, Harghita şi Covasna şi vine în întâmpinarea ascultătorilor săi cu noi facilităţi de ascultare dar şi cu programe din cele mai diverse” – a declarat managerul postului, Nicoleta Ghişa.

Programul în limba română se poate asculta pe 102,9 FM şi 98,9 FM, iar programul în limbile minorităţilor pe 106,8 FM, 96 FM şi 1323 AM, pe 1197 AM fiind program mixt. De asemenea, programele noastre pot fi ascultate şi pe site-urile www.radiomures.ro, www.marosvasarhelyiradio.ro şi www.radioneumarkt.ro , precum şi folosind aplicaţiile din Appstore şi Google Play/Radio Mures. Dacă doriţi să ascultaţi Radio Târgu-Mureş şi nu vă aflaţi în raza sa de acoperire, puteţi suna la numărul de telefon 031.504.04.15 (număr cu tarif normal). Acest număr de telefon are două opţiuni de selectare a programelor, respectiv în limba română şi în limba maghiară.