SMART Tickets: Bucureşti – Viena 39 euro

CFR Călători recomandă pasagerilor care doresc sa ajungă în Austria cea mai bună ofertă de călătorie către Viena: bilete de tren începând de la 39 de Euro cu oferta   Smart Tickets* (click detalii).

Această ofertă este valabilă doar la trenul internaţional „ DACIA”, IR 1346/1347 București – Viena şi retur. Trenul este format din vagoane de dormit, cuşetă, clasă şi un vagon restaurant (acesta circulă pe distanţa Bucureşti – Simeria şi retur), oferind pasagerilor condiţii decente de călătorie şi siguranţă. Soseşte în fiecare dimineaţă la Viena Hauptbahnhof la ora 08:18 și pleacă spre Bucureşti Nord, din Viena, în fiecare seară la ora 19:42.

Prețul pentru o  călătorie București Nord – Viena, cu oferta Smart Tickets, începe de la 39 Euro la vagon clasa a 2-a și de la 49 de euro la vagon cușetă (click detalii). Fără ofertă, biletul costă, de exemplu,  69 euro la vagon clasa a 2-a, 81,3 de euro la vagon cușetă (cabină de 6 locuri) şi 93 euro la vagon dormit (cabină de 3 locuri), click detalii.

Biletele la acest tren includ şi rezervarea locurilor până la Viena și pot fi cumpărate de la casele de bilete CFR Călători din staţiile şi agenţiile deschise traficului internaţional şi din orice punct de vânzare bilete din Europa.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor internaţionale, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (trafic intern), 021.314.5528 (trafic internațioal Gara de Nord București) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

* oferta este supusă unor anumite termene și condiții comerciale și este acordată în limita locurilor disponibile din cadrul acestei oferte.

 

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.