InterRail: premiu la concursul Ziua Libertății de Mișcare 2016

CFR Călători marchează Ziua Libertății de Mișcare,  24 septembrie, prin organizarea unui concurs de fotografie despre plăcerea călătoriei cu trenul și despre mobilitate.

Concursul se va desfășura în perioada 23 – 30 septembrie a.c. Toți cei care doresc să se înscrie la concurs trebuie să trimită imagini foto ORIGINALE care să promoveze ideea libertății de mișcare cu trenul pe pagina de Facebook a evenimentului.

„A călători este o experiență de viață. Fiecare călătorie este unică chiar și atunci când alegem aceeași destinație și același mijloc de transport. Indiferent de motivul călătoriei, libertatea de mișcare este un drept fundamental, de necontestat”, a declarat Directorul General al CFR Călători, IOSIF SZENTES.

Câștigătorii concursului vor fi desemnați de o comisie formată din reprezentanți ai CFR Călători și specialiști în artă fotografică ai Centrului de Cercetare în Domeniul Vizualului, iar fotografiile din Top 20 stabilit de comisia de jurizare vor fi reunite în cadrul unei expoziții la sediul Ministerului Transporturilor.

Premiul oferit de CFR Călători este un bilet InterRail Global Pass valabil în Europa, timp de o lună, la clasa 1 şi  care oferă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 30 de ţări europene, din Scandinavia până în Turcia şi, în plus, traversarea maritimă cu vaporul între Italia şi Grecia.

Regulamentul de participare şi detaliile concursului  sunt disponibile pe pagina de FB a acestui eveniment.

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

Comunicare si Relatii cu Mass-Media

MT / CFR Calatori

021-3190337

comunicare.calatori@cfrcalatori.ro

www.cfrcalatori.ro

www.facebook.com/CFRCalatori.ro