Andreea Simon ne va reprezenta tara in competitia internationala The Look Of The Year 2016 din Catania – Italia

In urma selectiei nationale The Look Of The Year Romania 2016, organizata in data de 24 septembrie in capitala de catre agentia ExclusivEvent, agentia detinatoare a licentei The Look Of The Year Romania in tara noastra, Andreea Mariana Simon a fost desemnata oficial sa reprezinte Romania in cadrul competitiei The Look Of The Year 2016, competitie care se desfasura in acest an in Catania, Italia in perioada 19 – 23 octombrie 2016. Marea finala va avea loc in data de 22 octombrie. In competitie vor participa aproximativ 40 de tari.

Andreea este din Bacau insa locuieste in Italia in acest moment, are 22 de ani, 75 m inaltime iar dimensiunile sale sunt 88-61-92. Andreea vorbeste 3 limbi straine: andreea-simon-the-look-of-the-year-romania-2016engleza, franceza si italiana.

Andreea este absolventa a Facultatatii de Stiinte Politice din cadrul Universitatii din Florenta (Italia).

Fiind pasionata de modeling, pictura si calatorii, Andreea are o bogata experienta in modeling, activand de la varsta de 15 ani ca si model in Italia. Participarea sa din acest an din cadrul The Look Of The Year va fi prima sa participare intr-o competitie internationala de acest gen, dupa ce in 2015 a castigat competitia Miss Romania in Italia

„Participarea mea in competitia internationala The Look Of The Year, ma va ajuta sa ma dezvolt pe plan profesional insa si pe plan personal. Sunt extrem de fericita si onorata ca imi vor reprezenta tara la un asemenea nivel in fata intregului mapamond.

Le sunt extrem de recunoscatoare tuturor persoanelor care mi-au fost alaturi si m-au incurajat, in special familiei mele care m-a sustinut sa imi implinesc acest vis, dar si agentiei ExclusivEvent pentru ca increderea pe care mi-au acordat-o alegandu-ma pe mine dintre toate candidatele care au participat la casting, considerandu-ma cea mai potrivita pentru a reprezenta Romania in aceasta competitie internationala.” – ne-a declarat Andreea SimonThe Look Of The Year Romania 2016.

  • „Andreea Simon are frumusetea si inteligenta necesara pentru a ne reprezenta cu onoare tara in Look Of The Year 2016. Dupa ce a castigat titlul Miss Romania in Italia 2015, merita sansa de a demonstra intregului mapamond ca poate obtine rezultate foarte bune si intr-o competitie internationala de frumusete.” – ne-a declarat Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele The Look Of The Year Romania.