Cel mai mare eveniment educational din Romania ajunge in weekend, in Bucuresti

Ajuns la cea de-a 19-a editie, RIUF-The Romanian International University Fair revine in acest weekend, pe 1 si 2 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, cu o editie in care isi va surprinde vizitatorii cu activitati noi si universitati aflate in premiera in Romania.

Jumatate din universitatile de stat din Marea Britanie vor fi prezente la RIUF in aceasta toamna

Peste 90 de expozanti din tari precum Romania, Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Franta, USA, Australia, Spania sau Germania sunt pregatiti sa raspunda la intrebarile legate de programele de studiu (licenta, masterat, MBA, doctorat) din tara si din strainatate. La RIUF vor fi prezente mai mult de 40 de universitati din Marea Britanie precum: Imperial College London, University of Nottingham, University of Sheffield, Birmingham University. Printre universitatile care vor participa la targ se numara si Coventry University, care va premia vizitatorii RIUF cu o excursie de doua persoane in Coventry si Londra (mai multe detalii se gasesc pe pagina de facebook sau pe site-ul evenimentului).

 

Consiliere educationala si de orientare in cariera gratuita in timpul evenimentului

Pe langa gama variata de universitati prezente, la RIUF poti interactiona cu organizatiile orientate catre programele de dezvoltare personala, profesionala si orientare in cariera sau care ofera cursuri de limbi straine. Astfel, pe langa consilierea educationala, Targul International de Universitati ofera tinerilor romani o experienta completa si o imagine de ansamblu asupra parcursului lor profesional.

Mai mult, cei care se inscriu si participa la RIUF, vor primi dupa eveniment o oferta educationala personalizata in functie de tarile si domeniile de interes ale acestora.

RIUF YouForum, conferinta dedicata 100% elevilor si studentilor

RIUF YouForum ii ajuta pe cei prezenti la eveniment sa afle ce cariera sau program de studiu li se potriveste, inspirandu-se de la oamenii din echipele celor mai cunoscute si apreciate branduri romanesti si interactionand direct cu reprezentantii celor mai cautate universitati din Romania si din strainatate.

Sebastian Olar (Former Creative Director UNTOLD Festival), Paula Herlo (Jurnalist PRO TV), Iulian Vacarean (Fondator Femei pe Matasari), Andrei Stamatian (Prim Vicepresedinte CEC Bank), Marta Popescu (fotograf) sunt doar o parte dintre cei peste 45 de invitati din Romania si din strainatate pe care ii vor cunoaste cei prezenti la RIUF YouForum.

Pe 1 si 2 octombrie, la Sala Palatului, vizitatorii vor gasi pe langa cele peste 90 de universitati si institutii educationale:

  • 7 ateliere practice despre cum iti construiesti un CV creativ, fotografie, IT&gaming, medicina, turism, business, creative writing si web design;
  • 6 sesiuni de discutii despre cum iti poti alege facultatea potrivita, avantajele voluntariatului, creative thinking, learning versus doing;
  • Peste 25 de prezentari ale programelor de studii si ale universitatilor internationale prezente la RIUF-The Romanian International University Fair.

Vino la RIUF sa afli tot ce trebuie sa stii legat de studiile in Romania sau in strainatate si sa descoperi ca este mult mai usor decat crezi sa studiezi unde vrei. Inregistreaza-te pe www.riuf.ro si vino in Bucuresti, pe 1-2 octombrie, la Sala Palatului; Iasi, 4 octombrie Palas Congress Hall sau Timisoara pe 6 octombrie, la Hotel Continental.

 

Despre Grupul EDUCATIVA

EDUCATIVA este un grup de organizatii non-guvernamentale si companii ce dezvolta produse si servicii educationale care ajuta tinerii romani in identificarea si fructificarea oportunitatilor de dezvoltare personala. Printre programele EDUCATIVA se numara serviciile de consiliere educationala EDMUNDO, UNIVERSALIO si EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro si platforma centralizata de inscriere la universitati din Romania, AdmitereOnline.ro.