Smiley, indragostit desi n-a vrut!

Smiley se pregateste pentru albumul cu numarul patru. Primul single extras de pe noul album, care se anunta a fi cel mai complex material al artistului, se numeste „Indragostit (desi n-am vrut)”, iar de astazi poate fi ascultat pe YouTube si pe smiley.ro.

Pentru a vedea videoclipul piesei „Indragostit (desi n-am vrut)”, click aici: https://youtu.be/_P9yPpQ0vTo

„Se spune ca atunci cand te indragostesti, iti pierzi capul. Ca e de vina chimia sau destinul, mai putin conteaza. Important e sa traim acel moment si sa ne dam voie, fara niciun fel de teama sau retinere, sa simtim. Indragosteste-te si pierde-ti capul!”, spune Smiley.

Piesa „Indragostit (desi n-am vrut)” este compusa si produsa in studiourile HaHaHa Production. Piesa vine si cu un material video, dupa scenariul si regia lui Ionuț Trandafir. Videoclipul are o poveste aparent neobisnuita, un amestec inspirat de nebunie, curaj si emotie, care ne transpune cu totul in starea frumoasa a piesei.

Dupa trei albume solo („In lipsa mea” – 2008, „Plec pe Marte” – 2010 si „Acasa” – 2013), in care a investit pasiunea sa pentru muzica si a adus ritm, culoare si originalitate in muzica romaneasca, Smiley urmeaza sa lanseze, la inceputul anului viitor, cel de-al patrulea album din cariera.

Interpret, producator, compozitor si om de televiziune, Smiley este unul dintre cei mai complecsi artisti romani ai momentului. Cu fiecare single lansat ne surprinde prin sound-uri si ipostaze noi. Are propria casa de productie – HaHaHa Production, unde scrie zilnic povesti muzicale de succes. Realizarile sale i-au adus numeroase premii, iar anul acesta a devenit singurul artist roman care a primit cea de-a saptea nominalizare pentru Best Romanian Act, in cadrul MTV EMA.

„Indragostit (desi n-am vrut)” este o coproductie HaHaHa Production – Cat Music.