Cu trenurile CFR Călători în pelerinaj de Sfânta Parascheva

CFR Călători informează că în perioada 10 – 19 octombrie 2016, pentru pasagerii care doresc să călătorească spre/dinspre Iași cu ocazia Sărbătorii Sfintei Parascheva, capacitatea de transport către această destinație va fi suplimentată la următoarele trenuri:

În perioada de 10/11 – 14/15 octombrie

·        trenul IR 1667 București Nord (plecare 23:00)  – Iași (sosire 05:41)

În perioada 10 – 16.10.2016 

·        trenul IR 402-1 București Nord (plecare 19:15)  – Iași (sosire 02:49) 

·        trenul IR 1663 București Nord (plecare 12:00) – Iași (sosire 18:46)                                

·        trenul IR 1662 Iași (plecare 06:10)  – București Nord (sosire 13:03)                               

·        trenul IR 401-2 Iași – București Nord (sosire 06:04)

În perioada 13/14 – 18/19 octombrie

·        trenul IR 1668 Iași (plecare 23:16 ) – București Nord (sosire 06:18)                                        

De asemenea, pentru preluarea traficului de călători, trenurile cu destinația Iași dinspre Timișoara, Constanța, Cluj Napoca, Galați  şi retur, vor fi suplimentate cu vagoane.

Cu Oferta Minigrup 2-5 pe ruta Bucureşti Nord – Iaşi, preţul unei călătorii la clasa a 2-a este de 69.6 lei/  pentru fiecare călător dintr-un grup de 5 adulţi. 

Recomandăm tuturor pasagerilor să îşi procure din timp biletele de tren pentru evitarea aglomerației de la casele de bilete din gări. Alte canale de achiziție:

·        online de pe  www.cfrcalatori.ro

·        de la  automatele XsellKiosk din gări

·        de la  automatele ZebraPay , din marile centre comerciale

·        casele de bilete din agențiile de voiaj CFR

·        de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism)

Indiferent de canalul ales pentru cumpărare, CFR Călători oferă  reduceri  importante. De exemplu, biletul dus-întors se poate cumpăra cu o reducere  de 10%. În plus, pentru   biletele cumpărate online  se acordă reducerea suplimentară de 5%.

CFR Călători mulţumeşte tuturor celor care îşi cumpără de fiecare dată bilet de tren!

CFR Călători recomandă tuturor pasagerilor să se asigure că au bilet pentru a evita taxarea suplimentară în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Detalii suplimentare şi informații actualizate despre circulația trenurilor, se găsesc pe pagina de internet a companiei  www.cfrcalatori.ro, la personalul din gări sau prin telefon la 021/9521.

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători   CFR Călători  S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.