Lidia Buble si Matteo lanseaza videoclipul piesei „Mi-e bine”

Dupa mega-succesul single-ului „Mi-e bine”, Lidia Buble si Matteo lanseaza acum videoclipul piesei.

In mai putin de o luna de cand a fost lansata, piesa „Mi-e bine” a adunat 10.000.000 de vizualizari pe canalul de YouTube al Cat Music, ocupa locul al treilea in topul Shazam Romania si a intrat in Top 10 difuzari radio si TV.

Ca si in cazul celorlalte piese lansate de catre Lidia Buble, si de aceasta data Adrian Sina este compozitorul piesei “Mi-e bine”, produsa in studioul Akcent Music. Videoclipul este regizat de catre Bogdan Daragiu si a fost filmat in urma cateva zile, in Bucuresti.

Lidia Buble si Matteo au lansat piesa „Mi-e bine” pe data de 15 septembrie, in Sibiu, la premiile Media Music Awards, in fata a peste 40.000 de oameni. Inca din primele 24 ore, piesa a adunat 500.000 de vizualizari pe YouTube si numeroase reactii pozitive, dar si mii de share-uri pe paginile de Facebook ale artistilor.

Tot pe aceeasi scena, Lidia Buble a lansat in urma cu un an hitul „Le-am spus si fetelor”, cu peste 32 de milioane de vizualizari pe YouTube si primele pozitii in topurile radio si TV, saptamani la rand.