Antena Satelor, vocea Deltei în FM

Duminică, 16 octombrie, la o lună de la inaugurarea primei frecvenţe FM şi la 25 de ani de la difuzarea primei sale emisiuni, Radio România Antena Satelor devine şi pe frecvenţa 103,2 FM vocea Deltei şi portavocea problemelor specifice ale celui mai estic oraş al Uniunii Europene. Echipa Antenei Satelor va fi prezentă la Sulina pentru a oferi oamenilor aflaţi în cea mai izolată parte a României un spectacol de muzică populară şi o atmosferă caldă, reţeta de succes a unui post de radio profund românesc.

Duminică, începând cu ora 12:00, pe scena amenajată special pentru acest eveniment, solişti consacraţi sau solişti locali de muzică populară şi realizatorii celor mai îndrăgite emisiuni ale Antenei Satelor vor construi împreună starea de bine şi motivele bunei dispoziţii pentru un public care va avea ocazia să înţeleagă de ce Antena Satelor este un post de radio atât de iubit.

Antena Satelor, post naţional de radio, parte a Societăţii Române de Radiodifuziune, ocupă un loc aparte în piaţa de radio din România. Oferta editorială a postului se concentrează pe informarea şi orientarea locuitorilor de la sate şi din oraşele mici, izolate, cu accent pe informaţiile de utilitate şi pe emisiuni specializate pentru o agricultură performantă. La Antena Satelor, muzica populară şi tradiţiile sunt la ele acasă, regăsindu-se zilnic în emisiuni, având menirea creării unei atmosfere româneşti autentice şi obiectivul păstrării lor nealterate pentru generaţiile care vin.

Mereu aproape de cei peste 700.000 de ascultători ai săi, Radio România Antena Satelor este, întâi de toate, un radio care generează o atmosferă familială, un radio curat, „spus” cu sinceritate, de la om la om.