Voltaj donează biletele VIP de la concertul „X” de la Sala Polivalentă, copiilor din cadrul World Vision România

poster-70x100-voltaj-bucuresti_newColaborarea dintre Voltaj și World Vision România continuă. Înaintea concertului pe care trupa îl va susține pe 20 octombrie la Sala Polivalentă, Voltaj a pregătit o surpriză copiilor din programul „Vreau în clasa a 9-a” din cadrul World Vision.

Toate biletele categoria VIP de la concertul „X” sunt donate copiilor din Ialomița, parte a programului World Vision. Pe lângă accesul la unul dintre cele mai grandioase concerte ale trupei, invitații vor avea un regim VIP, cu multe surprize și un eveniment meet & greet cu cei 5 membri ai trupei.

„Am dorit să facem o bucurie unor copii care nu ar putea să-și permită un bilet la concert sau un ‘tratament’ VIP. Ei vor fi VIP-urile de la concertul nostru, iar zâmbetele de pe fețele lor vor fi cel mai frumos cadou pentru noi”, declară Călin, solistul Voltaj și ambasador World Vision România.

Voltaj revine pe scenă Sălii Polivalente din București, pe 20 octombrie 2016, ora 20:00, în ultimul concert din cadrul turneului național „X Tour”. Mega-concertul de pe 20 ocotmbrie aduce în același loc energie și emoție, tehnologie și efecte speciale, un concert spectaculos demn de cele mai mari scene internaționale.