Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor a dat aviz favorabil propunerii legislative a PSD privind eliminarea a 102 taxe nefiscale

Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor a dat aviz favorabil propunerii legislative a PSD privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, între care şi cea radio-tv – a anunţat vicepreşedintele comisiei, Ciprian Nica. El spune că modificările legii vor fi analizate pe fond în comisia de buget-finanţe, iar raportul va fi supus votului Plenului Camerei Deputaţilor marţea viitoare.

Ciprian Nica, deputat PSD: Legile se adoptă în regim normal sau în procedură de urgenţă. Probabil că în urma unei analize a departamentului nostru, a partidului nostru, pe probleme economico-financiare şi bugetare, s-a stabilit că este cazul totuşi să reducem aceste taxe. Dacă guvernul nu s-a pronunţat sau nu a luat iniţiativa, atunci am luat-o noi, parlamentarii PSD. Vedem întâi şi ce se întâmplă la vot. Noi ne-am pronunţat, Comisia juridică, ieri după-amiază, după orele 16:00. Astăzi sau nu ştiu când se întruneşte Comisia de buget-finanţe şi va discuta fondul problemei, vor da o soluţie. Vedem ce decide Biroul Permanent. Votul va fi marţi.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 19 octombrie