Mesajul Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune

Mesajul Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune este citit de preşedintele director general al Radio România, domnul Ovidiu Miculescu. Bună seara!
Ovidiu Miculescu: Bună seara! Dragi ascultători, astăzi, 25 octombrie, în urma unei decizii politice, radioul public riscă să intre în cea mai profundă criză din istoria sa de 88 de ani. Împreună cu membrii Consiliului de Administraţie şi managamentul societăţii, doresc să vă asigur că ne vom onora, la fel ca întotdeauna, în misiunea publică, în respect faţă de valorile democraţiei, ale Constituţiei României şi faţă de cetăţenii României. Chiar şi în acest moment de incertitudine profundă pentru radioul public, vom continua să ne îndeplinim misiunea cu acelaşi devotament şi profesionalism. Totodată, nu renunţăm la ideea de a apăra acest serviciu public de interes naţional şi strategic de orice fel de ingerinţe politice, care riscă să-l transforme într-un subcapitol bugetar. Vom continua să păstrăm legatura directă cu ascultătorii, aşa cum Radio România a făcut-o permanent, din 1928 şi până astăzi, în spiritul democraţiei şi valorilor europene. Le mulţumim tuturor celor care ne sunt alături.

Realizator: A fost mesajul Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune, citit de preşedintele director general al Radio România, domnul Ovidiu Miculescu.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 25 octombrie