Pampers infirmă cu tărie concluziile studiului Love and Green

București, 28 octombrie, 2016 – în urma articolului din Le Parisien din 25 octombrie, rezultatele parțiale ale studiului comandat de compania de scutece Love and Green, și nu de Asociația Franceză de Sănătate (ASEF), așa cum este indicat în articol, Pampers respinge cu tărie următoarele puncte:

– Pampers infirmă cu tărie rezultatele studiului;

– Afirmăm că nu adăugăm HAP (hidrocarburi aromatice policiclice) în produsele noastre, contrar informațiilor presei;

-Toate componentele scutecelor noastre sunt strict selecționate și evaluate în detaliu. Acestea sunt conforme cu strictele reglementări europene care asigură producerea și utilizarea ingredientelor;

-Testele clinice sunt efectuate cu cea mai mare seriozitate de către oameni de știință experți și de medici pediatri, înainte ca produsele noastre să ajungă pe piață.

-Pentru protejarea pielii bebelușului, o loțiune fină este aplicată pe stratul superior al scutecelor noastre pentru a ajuta la reducerea apariției erupțiilor de la scutec. Ne asigurăm că tot conținutul de Petrolatum din loțiunea aplicată pe scutec este purificat și este în totalitate sigur pentru bebeluși. Acest lucru este atestat de către medicul dermatolog pediatru Profesor Daniel Hohl, fost Președinte al Asociației Europene de Dermatologie Pediatrică: „Am studiat în profunzime testarea siguranței scutecelor Pampers și certific faptul că aceste produse sunt perfect sigure pentru pielea bebelușilor. Petrolatum este o componentă inertă care nu este doar des folosită în cosmetice, ci este și recomandată la scară largă de către medici dermatologi și pediatri pentru a proteja pielea bebelușului.”;

-Ingredientele din această loțiune sunt conforme cu reglementările europene privind produsele cosmetice și sunt supuse unor revizuiri periodice  de către autoritățile europene de sănătate.

 

Nicoleta Gavrilă

0730.440.449

nicoleta.gavrila@graffitipr.ro