Restricţiile de circulaţie pe Podul Prieteniei Giurgiu – Ruse au fost prelungite

Compania de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale prelungeşte, până la începutul lunii decembrie, restricţiile de circulaţie pe Podul Prieteniei Giurgiu – Ruse, deşi în urmă cu puţin timp dădea asigurări că restricţiile vor fi ridicate cel mai târziu pe 20 noiembrie., conform contractului. Lucrările de reparaţii au reînceput în primăvara anului trecut, iar în această ultimă etapă a proiectului se lucrează la structura metalică a construcţiei cu utilaje care ocupă o bandă din cele două ale podului. Cu alte informaţii din trafic revine, acum, în direct reporterul RRA, Alex Lancuzov. Bună dimineaţa Alex. Te ascultăm.

Reporter: Bună dimineaţa. Pe DN 5 Bucureşti- Giurgiu continuă asfaltările în localităţile Jilava şi 1 Decembrie unde sunt lucrări pentru modernizarea carosabilului. La Călugăreni pe tronsoanele recent asfaltate s-au trasat marcajele. Se lucrează pe DN 7 Piteşti – Sibiu. La Drăgan, între Piteşti şi Rm. Vâlcea banda spre Piteşti este decopertată pe o lungime de aproape 3 km. Păstraţi o distanţă de siguranţă mai mare între maşini pentru că pe carosabil mai poate fi criblură. Pe Valea Oltului se merge cu semafor la viaductul Cârligul Mic, la km 200 unde sunt reparaţii, carosabil parţial umed pe câteva tronsoane ale autostrăzii A 1 Bucureşti – Piteşti.

Pe Autostrada Soarelui vizibilitate în general bună, cu restricţii semnificative lângă Drajna unde sensul spre litoral este închis pe aproape 4 – 5 km şi trafic deviat pe calea 2 Constanţa – Bucureşti. Sunt aglomerate intrările în Bucureşti de pe A 1 Bucureşti – Piteşti, DN 1 A, DN 7 la Mogoşoaia şi Chitila, DN 1 Otoperni -Băneasca. Sunt coloane şi dinspre Afumaţi către Colentina pe DN 2. Pe centura capitalei avem cozi de la Bragadiru la Domneşti, iar în Nord-Vestul capitalei, pe bulevardul Bucureştii Noi s-a reluat circulaţia între bulevardul Laminorului şi strada Mitropolit Varlaam. Este un tonson pe care mai sunt restricţii parţiale pentru lucrări la secţiunea de metrou, Laminorului – Străuleşti./rpatulea/fcostea

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 7 noiembrie