Restricţii de circulaţie în zona de nord a capitalei

Militarii care participă la parada de 1 Decembrie din capitală fac, astăzi, repetiţia generală înainte de defilarea pe sub Arcul de Triumf. Traficul rutier este restricţionat în zonă, iar de la această oră, circulaţia este închisă total pe Şoseaua Kiseleff, între Piaţa Presei Libere şi Piaţa Victoriei, precum şi pe străzile adiacente.

Circulaţia a fost închisă pe Şoseaua Kiseleff, între Piaţa Presei Libere şi Piaţa Victoriei, sunt restricţii totale şi pe Bulevardul Mareşal Averescu, între Bulevardul Mărăşti şi Arcul de Triumf, pe Bulevardul Constantin Prezan, între Piaţa Arcul de Triumf şi Piaţa Charles de Gaulle, precum şi pe şi pe Strada Ion Mincu, între Bulevardul Aviatorilor şi Bulevardul Ion Mihalache. Eu transmis de la Piaţa Charles de Gaulle, echipele de poliţie de aici îi deviază pe şoferii care vin dinspre Dorobanţi sau dintre Piaţa Victoriei pe Bulevardul Aviatorilor şi în continuare pe ruta Nicolae Caramfil şi Bulevardul Aerogării, pentru ieşirea în Băneasa. Cei care vin de pe DN1 sau de pe Şoseaua Bucureşti-Polieşti sunt redirecţionaţi pe Bulevardul Mărăşti, pe strada Turda şi pe Podul Grant. De asemenea, vor fi restricţii temporare şi pe Bulevardul Poligrafiei pe durata deplasării tehnicii militare.
Realizator: Aceleaşi restricţii de circulaţie vor fi impuse şi joi, 1 Decembrie?
Reporter: Programul este aproape identic cu o excepţie, joi, 1 Decembrie circulaţia pe oseaua Kiseleff se încheie dragual de la ora 4:00 şi nu de la ora 7:00, aşa cum s-a întâmplat în această dimineţă. Astăzi este repetiţie şi restricţiile ar putea fi ridicate, totuşi, înainte de ora 16:00, însă joi, 1 Decembrie , după ce se termină parada vine şi acel moment mult aşteptat de cei mici, care iau cu asalt transportoarele armatei. Aşadar, am putea vorbi de o diferenţă şi la momentul ridicării restricţiilor./pvelisar

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 27 noiembrie