Adrian Mutu, copilot de raliuri

Adrian Mutu a debutat în rolul de copilot de raliuri la ATA Racing Show 2016, competitie automobilistica gazduita pentru al doilea an consecutiv de Academia Titi Aur.
Managerul general al lui Dinamo a fost copilotul lui Alexandru Filip in una dintre finalele competitiei si s-a aratat entuziasmat de senzatiile traile pe circuit.

„Pentru mine nu a fost greu, poate doar pentru Alex. M-am ametit putin, dar a fost ok. Mi-a placut foarte mult in masina, dar nu cred ca as putea conduce asa. Imi place viteza, dar nu chiar in felul acesta. Ii multumesc lui Alex, a fost o experienta placuta”.

„Adi mi-a spus la final ca nu crede ca ar putea conduce asa, dar nici eu nu as putea trage la poarta ca el, asta e cert. Ne-am amuzat putin, aici a fost un show. Sunt foarte mandru si bucuros că l-am avut copilot la autodromul Titi Aur, am avut langa mine un om care a reprezentat steagul Romaniei pe plan international”, a declarat pilotul Alex Filip, participant in Campionatul European in 2016.
ATA Racing Show 2016 a adus la start crema pilotajului autohton. Asii volanului s-au duelat pe un traseu mixt macadam-asfalt, unicul in Europa de Est. Cel mai bun s-a dovedit a fi in cele din urma
campionul mondial en-titre de juniori si campionul national din 2016, Simone Tempestini. Acesta l-a invins in finala chiar pe tatal sau, Marco, intr-un duel inedit.
In finala la doua roti motrice (2WD), Vlad Cosma(Peugeot 208) l-a invins pe Alex Filip (Renault Ciol R3T). La Cupa Dacia, campion a fost clujeanul Norbert Maior. In competitia feminina s-a impus Vanessa Cadar (Suzuki Swift), iar la debutanti Dragos Popa (Dacia Logan).

Premiul pentru cel mai lung zbor dupa o saritoare la ATA Racing Show 2016, care a masurat 29 de metri, a fost adjudecat de Bogdan Marisca (Ford Fiesta R5).