Fapte bune și TEATRU ÎN GHETUȚE

3 și 4 decembrie 2016, orele 11.00 – 19.00

Teatrul Ion Creangă – Sala mică / Laboratorul de cadouri

 

Teatrul Ion Creangă organizează pentru al treilea an consecutiv campania de donații „Teatru în ghetuțe, o inițiativă menită să încurajeze copiii să ofere daruri și să scrie împreună povestea unor sărbători mai frumoase pentru copii aflați în dificultate. Derulată în weekendul 3-4 decembrie 2016, la Teatrul Ion Creangă – Sala Mică, spațiu transformat cu această ocazie într-un Laborator de cadouri, campania vine în sprijinul a peste 80 de copii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 15 ani, care provin din familii aflate în stradă.

Micuții spiriduși care vor să facă fapte bune pot oferi donații în intervalul orar 11.00 – 19.00, la sediul Laboratorului de cadouri / Sala Mică – Str. Biserica Amzei, nr. 21-23. Jucării și hăinuțe, rechizite sau ghetuțe vor fi pregătite și împachetate cu grijă chiar de către aceștia, fiecare donație fiind răsplătită cu o surpriză.

Campania se încheie duminică, 4 decembrie, ora 19.00, iar darurile vor fi oferite luni, 5 decembrie, în ajun de Moș Nicolae, cu sprijinul asociației Samusocial din România.

Campania „Teatru în ghetuțe” a fost inițiată în decembrie 2014 și se desfășoară anual atât la Teatrul Ion Creangă, cât și la sediul unităților de învățământ partenere din Capitală. În perioada 21-28 noiembrie 2016 au fost colectate donații oferite de elevi de la Școala Gimnazială „Herăstrău”, Școala Gimnazială nr. 80, Școala Gimnazială nr. 195 și Liceul Teoretic „Marin Preda”.

Mai multe detalii despre Campanie sunt disponibile pe www.teatrulioncreanga.ro și Facebook.com/TeatrulIonCreanga. Persoana de contact este Anca Scurtu, Coordonator PR, e-mail: anca.scurtu@teatrulioncreanga.ro, nr. tel. 0723.513.338.