In plina luna a cadourilor, astazi de Mos Nicolae, trupa Voltaj lanseaza un videoclip cu imagini din cadrul mega-concertului „X Tour” din Bucuresti” pentru piesa „Anotimpuri”.

Noaptea trecuta, exact la ora 00:00, prietenii trupei au primit cadou videoclipul piesei „Anotimpuri”, o surpriza inedita cu momente din concertul „X Tour”, un materialul video realizat de catre The Brothers M.

Compusa de catre trupa Voltaj, piesa „Anotimpuri” este extrasa de pe albumul „X”, al zecelea material discografic al trupei. Albumul contine 10 piese, printre care “Din toata inima”, “De la capat”, “Kori Gent”, dar si piese noi precum “Nana” (singura colaborare de pe material), “A XII-A”, “X”.
voltaj-3
O imensa desfasurare de forte, cu sute de persoane implicate, 4 invitati speciali, Smiley, Ruby si Colin, Doru Todorut (DeepCentral), o scena de 344 metri, cu o greutate de 9 tone, alaturi de 76 de boxe, 358 de lumini, 3200 de metri de cablu, mega-concertul “X” este, dincolo de un concert exceptional, un eveniment desprins din filmele SF.

Concertul “X” de la Sala Polivalenta a incheiat turneul “X”, care s-a desfasurat in 15 orase din Romania, si a inseamnat doua ore, in care miile de fani prezenti au trait la unison cu membrii trupei emotia celor mai cunoscute piese Voltaj, alaturi de noile lor single-uri.