Începem a colinda la Sala Radio

De 26 ani consecutiv, în preajma sfintei sărbători a Naşterii Domnului Iisus Hristos, sala de concerte a Radioului cunoaşte efervescenţa datinilor şi obiceiurilor din această perioadă a anului.
Între diversele concerte de colinde de la Sala Radio, un reper nelipsit este concertul tradiţional de colinde Începem a colinda…, care aduce în scenă oameni din lumea satului românesc.
Duminică, 18 decembrie, ora 17.00, în concertul tradiţional Începem a colinda…, organizat de Radio România, cete tradiţionale din Alba, Arad, Gorj, Maramureş, Mehedinti, Sibiu, Suceava, Teleorman, vor aduce în faţa publicului bucureştean Sfintele Colinde, datinile şi obiceiurile de Crăciun şi An Nou, aşa cum se păstrează în vatra satului.
Într-un număr impresionant, peste 200 de persoane din cetele de colindători – copii, tineri şi bătrâni, cu recuzita adecvată (colaci, mere, nuci, cârnaţi, ţuică) – dăruiesc spectatorilor de la Sala Radio datinile păstrate în satele noastre din moşi strămoşi.

Un concert Radio România
Coproducător Televiziunea FAVORIT
Parteneri media: Radio Antena Satelor, Radio Romania Actualităţi

Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carrefour, librăriile Cărtureşti, Humanitas, în benzinăriile OMV şi la casa de bilete a Sălii Radio.
Pentru alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio vă rugăm să consultaţi site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.