Membrii familiei regale a României primesc colindători la Săvârşin

Porţile domeniului regal de la Săvârşin, din judeţul Arad, se deschid pentru vizitatori înaintea Crăciunului. Familia regală îi primeşte, astăzi, pe cei care doresc să colinde Casa Regală. La Săvârşin se află în acest an principesa Margareta, custodele Coroanei Regale, în timp ce Regele Mihai îşi petrece sărbătorile la reşedinţa din Elveţia. Corespondentul nostru Claudiu Pădurean transmite:

Reporter: Membrii familiei regale a României primesc astăzi la Săvârşin pe colindătorii veniţi din toată România şi din Republica Moldova. Unii dintre ei merg cu familia, alţii s-au organizat în grupuri mai numeroase. Aşa ar fi elevii Şcolii Elf din Cluj-Napoca. În această seară, de la ora 17:00, în Muzeul Automobilului, va avea loc concertul de colinde susţinut de artiştii Coralei Regale Transilvane, condusă de Dan Dumitrana, acompaniaţi de Corul de copii Alegria al Parohiei Greco-Catolice „Andrei Mureşeanu” din Cluj.

-: Membrilor familiei regale nu le putem transmite decât multă sănătate şi, totodată, eu cred că dânşii ştiu cel mai bine ce trebuie să facă. Noi, doar gândurile noastre bune le ducem şi colinda frumoasă de Crăciun.

-: Am fost şi în anii trecuţi. Familia regală a României ne-a aşteptat, ne-a întâmpinat cu toată bucuria.

Reporter: Tot azi membrii familie regale vor face donaţii celor care trăiesc în centrul de vârstnici „Căprioara” din Săvârşin, precum şi nevoiaşilor din sat. În Ajunul Crăciunului, Principesa Moştenitoare Margareta, custodele Coroanei, va prezenta mesajul de naştere a Domnului./pvelisar

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 23 decembrie