Revelionul este organizat în Piaţa George Enescu din Bucureşti

Românii sunt invitaţi de autorităţile din mai multe oraşe să petreacă Revelionul în stradă. În Bucureşti, sărbătoarea, organizată de Primăria Generală a Capitalei, a început în urmă cu aproximativ o oră. În Piaţa George Enescu vor cânta artişti cunoscuţi, clădirile istorice din zona centrală vor fi iluminate într-un mod special, iar focul de artificii de la miezul nopţii va dura 11 minute.
Gabriela Firea: „Bucureştenii şi turiştii care nu au plecat din capitală pot să vină până la ora 1:00 noaptea la Revelionul organizat de Primăria Generală a Capitalei. Va fi un Revelion special, toţi cei care vor participa îşi vor putea face un selfie şi se vor putea vedea pe ecranele imense care se vor afla aici”.
La Sibiu, sărbătoarea de Anul Nou va fi organizată şi în acest an în Piaţa Mare, iar la Târgu Mureş, în Piaţa Victoriei. La Timişoara va avea loc un concert în faţa Operei, care va începe la ora 20:00, iar la miezul nopţii, Primăria promite un foc de artificii impresionant. Şi la Piteşti, autorităţile au pregătit o mare petrecere în centrul oraşului./aboboc/dsirbu

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (31 decembrie)