Primăria Capitalei a înfiinţat o linie de telefon la care cetăţenii pot anunţa eventuale efecte ale viscolului

Primăria Capitalei a înfiinţat o linie de telefon la care cetăţenii pot anunţa eventuale efecte ale viscolului sau pot sesiza problemele care apar la deszăpezire. Numărul, cu acces gratuit, este 0800.800.868.
Primarul general, Gabriela Firea: „Deszăpezirea trebuie să se facă unitar. Bucureştenii trebuie să aibă parte de aceleaşi servicii, indiferent în ce cartier. Am discutat cu Direcţia noastră Generală de Asistenţă Socială să meargă în teren, acolo unde, tradiţional, se adăpostesc oameni fără casă, care nu doresc să stea în centrele noastre, dar acum trebuie să înţeleagă faptul că nu e de glumit. Vor fi câteva zile foarte geroase, inclusiv în week-end şi ziua, de asemenea, vor fi minus 11, minus 12 grade la prânz în capitală”.
Primarul general a mai cerut să se verifice dacă panourile publicitare sunt bine asigurate şi dacă şantierele sunt împrejmuite, pentru a se evita accidente cauzate de rafalele puternice de vânt. Direcţia de Mediu va trebui să monitorizeze toţi arborii din capitală, iar Regia de Transport să asigure suplimentar autobuze, pentru ca bucureştenii să nu aştepte timp îndelungat în staţii în ger, transmite reporterul nostru Atena Teognoste./dsirbu

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (5 ianuarie)