Incendiu în Bucureşti la subsolul unui bloc din Piaţa Romană

În capitală, un incendiu a izbucnit în această seară la ghena de gunoi de la subsolul unui bloc din Piaţa Romană. Un bărbat în vârstă de aproape 60 de ani a fost găsit de pompieri în stop cardio-respirator. Nu a fost necesară evacuarea locatarilor şi nici o altă persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Apelul la 112 a fost făcut de o persoană care livra mâncare în imobil – precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, căpitanul Daniel Vasile.

Daniel Vasile: Toate persoanele care au fost identificate în apartamente de către pompieri au primit recomandarea de a sta aproape de ferestre pentru a exclude o exentuală intoxicare cu fum. Incendiul s-a produs undeva la subsolul blocului, unde a fost găsit un bărbat învârstă de aproximativ 60 de ani în stop cardio-respirator.

Reporter: Se ştie cumva de unde a pornit incendiul?

Daniel Vasile: La momentul de faţă nu cunosc cauza probabilă care a condus la producerea acestui incendiu, ci numai faptul că a izbucnit din subsolul blocului. Pompierii vor efectua cercetări şi vor stabili /împrejurările/ care au condus la izbucnirea incendiului./rpatulea/ilapadat

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 8 ianuarie