Traficul este în continuare afectat

Codul galben de ger, valabil pentru toată ţara, expiră la această oră, însă temperaturile vor fi în continuare scăzute. Rămâne în vigoare o informare, fără cod, de polei şi intensificări ale vântului, pentru regiunile sud-estice, sudice şi centrale.
Pe aproape toate drumurile naţionale circulaţia este deschisă, cu excepţia câtorva tronsoane din sud-estul ţării. Traficul rămâne deocamdată oprit pe Austostrada Soarelui, A2, pe sectoarele Bucureşti – Feteşti şi Cernavodă – Constanţa. Deszăpezirea s-a terminat în această dimineaţă, dar trebuie verificată starea carosabilului. Până acum, traficul a fost redeschis de jumătate de oră pe porţiunea dintre Cernavodă şi Feteşti a autostrăzii, pe ambele sensuri. Încă sunt închise A4, centura Ovidiu – Agigea, şi DN 3 tronsonul Cobadin – Ostrov, tot în judeţul Constanţa.
Pe calea ferată sunt anulate 102 trenuri. Pe Aeroportul „Henri Coandă” Bucureşti traficul se desfăşoară în condiţii de iarnă, se aterizează şi de decolează în siguranţă, ne transmite reporterul nostru Alex Lancuzov. În ceea ce priveşte Dunărea, navigaţia este suspendată de la Baziaş, în judeţul Caraş-Severin, până la Brăila./amirea/denisse

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 12 ianuarie)