Kamelia se pregateste sa lanseze piesa „Suave” si un videoclip senzual

Dupa succesul hitului international al hitului “Amor”, o combinatie inedita de reggaeton cu accente balcanice, Kamelia se pregateste de lansarea unui nou clip, “Suave”, o poveste de dragoste exprimata prin dans.
Pentru noul single, Kamelia a continuat sa colaboreze cu aceeasi echipa cu care a lucrat si pentru piesa „Amor”: Bogdan Daragiu (regie), respectiv George Hora. Filmarile pentru clip au durat 18 ore si au avut loc la Gradina Botanica din Bucuresti. Kamelia a pregatit si o coregrafie speciala, pentru care a lucrat 2 saptamani alaturi de coregrafa Simona Mereu.
Scenariul a fost realizat chiar de catre Kamelia, care s-a implicat in tot ceea ce tine de imaginea ei. De make-up s-a ocupat Romelia Pelin, George Cozma a facut ca parul sa stea perfect, iar de styling s-a ocupat Emanu Banita.
Frumoasa artista a avut parte la filmari si de momente… mai putin placute, deoarece a trebuit sa filmeze in ploaie: „A fost ceva nou pentru mine, sa filmez si sa dansez in ploaie, dar cand am vazut ce bine arata cadrele, parca nu mi s-a mai parut apa atat de rece :).”
„Sunt foarte incantata si mandra de rezultat. Este un clip foarte reusit la care s-a muncit mult, si este exact ceea ce mi-am dorit pentru aceasta piesa” , spune Kamelia. Lansarea videoclipului va avea loc joi, 26 ianuarie, pe canalul de YouTube Cat Music.