Delia & Deepcentral – “Gura ta”, cea mai difuzata piesa din 2016

Cu o luna inainte de concertul PsiheDelia, din 5, 6 martie, Delia a fost desemnata artista cu cele mai multe piese din 2016 in top 100 Media Forest 2016, iar „Gura ta”, cea mai difuzata piesa anului. 
Conform Media Forest, singurul sistem de monitorizare a difuzarilor radio si TV, hitul “Gura ta”, (Delia & Deepcentral), este cea mai difuzata melodie din 2016, cu peste 6500 de play-uri.
O coproductie Cat Music – Universal Music Romania, “Gura ta” este o melodie sensibila, plina de emotii, care a adunat peste 26 milioane de vizualizari pe YouTube. Totodata, Delia este singura artista cu cele mai multe melodii care se regasesc in top si anume “Ce are ea” , “Gura ta” (ft. Deepcentral) ,“Cine m-a facut om mare”, “Pe aripi de vant” (ft. Kaira) si “Da, mama”.
Delia revine pe scena Salii Palatului, cu un show nonconformist si un concept – PsiheDelia – in care proiectiile high-tech si scenografia inedita se imbina armonios cu cele mai vii sunete si culori explozive, intr-un spectacol psihidelic. Recent, datorita cererii mari de bilete pentru show-ul din 6 martie, care este aproape sold out, Delia a decis sa puna in vanzare un al doilea spectacol Psihedelia, pe 5 martie, de la ora 20:00.
RADOR – 26 ianuarie 2017