Va invitam la „Clubul Dramaturgilor” coordonat de scriitorul Horia Garbea

Luni, 30 ianuarie 2017, de la ora 18.00, Institutul Cultural Roman gazduieste la sediul din Aleea Alexandru nr. 38, o noua întalnire din seria „Clubul Dramaturgilor”, coordonata de scriitorul Horia Garbea.

Va fi prezentat spectacolul-lectura Moartea ca experienta de viata de Marilena Dumitrescu. Din distributie fac parte: Vali Pena, Alex Cruceru, George Grigore, Horia Garbea, Candid Stoica, Mihaela Diana Spranceana, Doina  Ghitescu, Marilena Dumitrescu, Florin Nan, Doina Ghitescu si Mirela Elena Buhus.

Marilena Dumitrescu este membra a Uniunii Scriitorilor din Romania, autoare a mai multor piese de teatru, majoritatea comedii, si a mai multor scenarii pentru sitcom-uri si emisiuni de divertisment. A publicat trei volume de teatru: „Învataturile lui Zaharia Trahanache catre fiul sau, Zaharel”, „Tanga”, „Daca”. În 2010 a obtinut premiul al III-lea, la Concursul de comedie romaneasca pentru piesa „Ceva cu taitei”.

Un an mai tarziu, in 2011, piesa de teatru prezentata in aceasta seara la „Clubul Dramaturgilor”, Moartea ca experienta de viata de Marilena Dumitrescu a fost nominalizata pentru cea mai buna lucrare dramatica a anului, la concursul organizat de UNITER.

Evenimentul este organizat de Filialele Bucuresti-Poezie si Bucuresti-Dramaturgie ale Uniunii Scriitorilor din Romania si Institutul Cultural Roman, în parteneriat cu Radio Romania Cultural.

Intrarea la eveniment este libera, in limita locurilor disponibile.

 

Directia Comunicare si IT

Institutul Cultural Roman