Hotărâri ale Consiliului General al Municipiului Bucureşti

Primăria capitalei a aprobat, ieri, înfiinţarea propriei societăţi de construcţii care va realiza inclusiv locuinţe sociale şi pentru tineri. Potrivit redactorului nostru Atena Teognoste, Trustul de Construcţii Metropolitane Bucureşti S.A., cu acţionar principal Consiliul General al Municipiului Bucureşti, va avea un capital de 12 milioane de lei şi va fi supus controlului intern şi al Curţii de Conturi.

Gabriela Firea: Primăria Generală a Capitalei nu intră în concurenţă cu dezvoltatorii sau constructorii imobiliari de pe piaţa liberă deoarece această nişă niciodată nu ar putea să aibă resursele financiare pentru a contracta un credit de la o bancă comercială sau a contracta un împrumut sau o achiziţie directă de la un dezvoltator imobiliar.

Realizator: Consiliul General al Bucureştiului a mai aprobat, ieri, şi alte hotărâri. Astfel, suprafaţa Parcului Herăstrău va fi extinsă cu peste 4 hectare, dresura de animale a fost eliminată din activitatea Circului Globus, iar călătorii RATB vor beneficia de internet wireless gratuit în mijloacele de transport în comun./pvelisar

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 31 ianuarie