Kremlinul aşteaptă scuze de la televiziunea Fox, fiindcă un realizator a spus că Putin este un criminal

Dmitrii Peskov, secretarul de presă al președintelui Federaţiei Ruse, a refuzat să comenteze răspunsul lui Donald Trump la această replică.

Kremlinul aşteaptă scuze din partea companiei Fox News, după ce un realizator de emnisiune a afirmat, într-un interviu cu președintele american Donald Trump, că Vladimir Putin, preşedintele Fedreaţiei Ruse, este un criminal, le-a spus jurnaliştilor Dmitrii Peskov, secretarul de presă al președintelui rus.

„Noi considerăm aceste cuvinte ale corespondentului de la Fox News inacceptabile, ofensatoare și am prefera să primim scuze la adresa președintelui Rusiei de la o astfel de telecompanie atât de respectabilă”, a spus Dmitrii Peskov.

El nu a fost de acord să comenteze răspunsul lui Trump la această replică a corespondentului din timpul interviului amintit.

Recent, s-a anunţat că, în cadrul unui interviu acordat de Donald Trump televiziunii Fox News cu privire la cooperarea dintre SUA şi Rusia, Bill O’Reilly, realizatorul unei emisiuni de mare succes, a afirmat că Putin este „un criminal”.

Cu toate acestea, Trump a precizat că „există mulţi criminali, şi noi avem mulţi criminali. Dumneavoastră credeţi că ţara noastră e aşa de nevinovată?”

De asemenea, Donald Trump şi-a exprimat respectul faţă de preşedintele Federaţiei Ruse şi a subliniat că, „pentru SUA, este de preferat să se aibă de bine cu Rusia mai degrabă, decât invers”./vpatrichi/lbadiu

www.tass.ru.com – 6 februarie