Depeche Mode lanseaza single-ul „Where’s The Revolution”

 

Iconica trupa Depeche Mode lanseaza un nou single – „Where’s The Revolution”. Este primul videoclip al trupei in 4 ani si primul track extras de pe urmatorul album, „Spirit”, care va fi lansat global pe 17 martie 2017.

Noul material discografic marcheaza prima colaborare a trupei cu producatorul James Ford si este lansat la 4 ani de la albumul „Delta Machine”, care a debutat pe primul loc in topurile din 12 tari. O prima recenzie a noului album a venit de la revista Q Magazine, care l-a catalogat drept cel mai energizant material al trupei.

Depeche Mode va promova materialul printr-un turneu mondial, cu 34 de show-uri in 21 de tari din Europa, iar Stockholm va fi prima capitala in care va ajunge trupa, pe data de 5 mai. Depeche Mode ajunge si in Romania, pe 23 iulie, in Cluj.

Depeche Mode este una dintre cele mai cunoscute trupe din lume, cu recorduri in vanzari: peste 100 milioane de unitati vandute si concerte in fata a peste 30 milioane de fani.
Formata in 1981, Depeche Mode – Martin Gore, Dave Gahan si Andy Fletcher – continua sa castige aprecierea criticilor din intreaga lume, atat in studio, cat si in live act-uri, dar si din partea a nenumarati artisti, care vad band-ul ca pe o sursa constanta de inspiratie.
Cele 13 albume de studio ale trupei au ajuns in top 10 in peste 20 de tari, inclusiv SUA si Marea Britanie. Ultimul lor album de studio, Delta Machine, a debutat pe locul 1 in 12 tari, fapt ce a dus la un turneu mondial, in fata a peste 2,5 milioane de fani.

In toamna anului 2016, Depeche Mode a lansat alaturi de SONY Music Entertainment, “Single Video Collection”, DVD ce contine peste 4 ore de clip-uri ale pieselor extraordinare pe care trupa le-a lansat de-a lungul anilor. Cel de-al 14 album, “Spirit”, este gata sa continue istoria muzicala inovativa a trupei si succesul sau commercial.

Victor Rebenciuc
PR Manager