Keanu Reeves ar putea interpreta un rol principal în filmul rusesc „Pippi”

Keanu Reeves a fost invitat de Compania „Grupul Filmului Rusesc” să interpreteze un rol principal în filmul rusesc „Pippi”, care va apărea pe marile ecrane pe la începutul anului 2019. Keanu Charles Reeves este un actor canadian, bine cunoscut pentru interpretarea personajului Neo din trilogia „The Matrix” și a lui Ted Logan din „Bill & Ted’s Excellent Adventure”.

Compania „Grupul Filmului Rusesc” poartă negocieri cu actorul de la Hollywood pentru a-i oferi un rol în pelicula „Pippi”, o poveste despre peripețiile eroinei Astrid Anna Emilia Lindgren, o scriitoare suedeză de literatură pentru copii, care a scris seria cărților populare, Pippi Șosețica, a anunțat producătorul Aleksei Petruhin.

„Actorului de la Hollywood, Keanu Reeves, i-am propus rolul tatălui”, a precizat Peruhin. „Rolul a fost scris special pentru el, iar acum negociem”, a adăugat producătorul Aleksei Petruhin. Potrivit declarațiilor sale, autorii noii pelicule au încercat să dea o nouă interpretare acestui film, o interpretare proprie. Autorul scenariului viitoarei pelicule va fi Roman Kartușin, care a remarcat că „a sosit momentul ca Harry Potter să-i transmită bagheta magică Șosețicăi”. „Va fi un film epic. Un film necesar pentru copii, care vor crește, împreună cu eroina, și vor învăța lecţiile de viaţă împreună …”, a remarcat Roman Kartușin. Filmul rusesc „Pippi” va apărea pe marile ecrane pe la începutul anului 2019./vdraguta

www.tass.ru  – 10 februarie